De Baronie

De Baronie beschikt over een uitgebreid restaurant en feestzaal, alsook een aangenaam zuidgericht buitenterras waar je voor een veelzijdigheid aan feesten en diensten terecht kan. Alle denkbare gelegenheden zoals trouwfeesten, familiebijeenkomsten, walking dinners, rouwmaaltijden, babyborrels, communiefeesten, business events, seminaries, ... zijn bij ons danook volledig naar wens te organiseren. Feestje thuis of op verplaatsing? Informeer gerust naar onze traiteurdiensten, wij helpen U graag verder!

Restaurant

Het restaurant is volledig gescheiden van de feestzaal en beschikt over een afzonderlijke inkom (achteraan), tuin met terras en aperitiefbar. Tijdens de zomer kunt U gezellig tafelen op het zuidgerichte zonneterras en genieten van het zicht op de aanpalende tuin. Alle gerechten hebben een klassieke basis met een eigentijdse toets.

Feestzaal in Lovendegem

De feestzaal is volledig gescheiden van het restaurant, beschikt over een afzonderlijke inkom (vooraan), tuin en bar en biedt plaats aan 120 personen. U kunt hier terecht voor de meest uiteenlopende gelegenheden: huwelijksfeest, babyborrel, verjaardagsfeest, receptie, rouwmaaltijd, walking dinner, seminaries,... Bij mooi weer worden de recepties buiten gehouden

Traiteur

Feestje thuis of op verplaatsing? Informeer gerust naar onze traiteurdiensten, wij helpen U graag verder! Lode en Eva zijn niet aan hun proefstuk toe. Zo genoot Lode gedurende verscheidene jaren een degelijke opleiding in Restaurant "Sir Anthony Van Dyck" te Antwerpen en Restaurant "De Karmeliet" te Brugge. Daarnaast hebben Lode en Eva gedurende 4 jaren Restaurant "Karel de Stoute" uitgebaat in het Patershol te Gent. De Baronie voorziet onder andere de catering voor Di Coylde (Beernem).