Lunch
Week 19 maart
Kabeljauw / linzen / spek / mosseltjes / saffraan
***
Lamsfilet / caviar d’ aubergine / groene asperge / erwt
***
Crèmeux framboos / krokant witte chocolade / brownie
Lunch per tafelgezelschap
enkel te verkrijgen op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Niet op feestdagen
Voor- en hoofdgerecht:€ 38,50 pp.
Voor-, hoofd- en nagerecht:€ 46,00 pp
Suggestiemenu
Maart
Gemarineerde skrei / limoen / shii-take / gembersorbet
***
Zeebaars / linzen / kokkels / bataat **
***
Zwartpootkip / risottokroket / erwt / spek / mange-touts
***
Crèmeux vanille ‘Madagascar’ / mousse chocolade / krokant yuzu
Menu per tafelgezelschap (enkel te verkrijgen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag)
Menu 3 gangen € 59,00
Menu 4 gangen** € 68,00
Wijnarrangement 3 gangen € 22,00
Wijnarrangement 4 gangen € 28,00
Vanaf 8 personen verzoeken wij U vriendelijk te kiezen voor de suggestiemenu.
Suggestiemenu
April
Gebrande makreel / komkommer / munt / radijs / limoen / dille
***
Kippenoester / bloemkool / hijiki / espuma tandoori **
***
Lamsfilet / aubergines / fondantaardappel / koekenkruiden
***
Panna cotta passievrucht / mousse witte chocolade / limoen
Menu per tafelgezelschap (enkel te verkrijgen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag)
Menu 3 gangen € 59,00
Menu 4 gangen** € 68,00
Wijnarrangement 3 gangen € 22,00
Wijnarrangement 4 gangen € 28,00
Vanaf 8 personen verzoeken wij U vriendelijk te kiezen voor de suggestiemenu.
Suggestiemenu
Mei
Carpaccio goudbrasem / witte asperges / erwt / Oost-Indische kers
***
Krokante zwezerik / spinazie / asperge / Porto **
***
Rundsfilet ‘Aubrac ‘ / gepofte tomaat / ratatouille / mozzarella / bordelaise
***
Praliné / hazelnoot / meringue / duindoornbes
Menu per tafelgezelschap (enkel te verkrijgen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag)
Menu 3 gangen € 59,00
Menu 4 gangen** € 68,00
Wijnarrangement 3 gangen € 22,00
Wijnarrangement 4 gangen € 28,00
Vanaf 8 personen verzoeken wij U vriendelijk te kiezen voor de suggestiemenu.