Lunch
Week 6 augustus
Coquille Demi-Deuil / pancetta / jus spinazie / pastinaak
***
Kalfsfilet / wortel / selder / champignon / Porto
***
Sabayon / rood fruit
Lunch per tafelgezelschap
enkel te verkrijgen op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Niet op feestdagen
Voor- en hoofdgerecht:€ 39,50 pp.
Voor-, hoofd- en nagerecht:€ 47,00 pp
Suggestiemenu
Juni
Burrata / gelei tomaat / gazpacho / basilicum
***
Gelakt buikspek / tandoori / gefrituurde asperge / pastinaak **
***
Kalfsfilet / jonge wortel / zalf erwt / gepofte quinoa / pijnboompit
***
Snickers ijs / yuzu / meringue / sponscake
Menu per tafelgezelschap (enkel te verkrijgen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag)
Menu 3 gangen € 59,00
Menu 4 gangen** € 68,00
Wijnarrangement 3 gangen € 22,00
Wijnarrangement 4 gangen € 28,00
Vanaf 8 personen verzoeken wij U vriendelijk te kiezen voor de suggestiemenu.
Suggestiemenu
Juli
Gebrande Schotse zalm / parelcouscous / mango / Oosterse vinaigrette
***
Coquille Demi-Deuil / pancetta / enoki / duxelle champignon **
***
Roulade parelhoen / couscous bloemkool / groene kruiden / bladerdeeg
***
Aardbei / gelei rabarber / citroencrème / zanddeeg / pecannoot
Menu per tafelgezelschap (enkel te verkrijgen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag)
Menu 3 gangen € 59,00
Menu 4 gangen** € 68,00
Wijnarrangement 3 gangen € 22,00
Wijnarrangement 4 gangen € 28,00
Vanaf 8 personen verzoeken wij U vriendelijk te kiezen voor de suggestiemenu.
Suggestiemenu
Augustus-September
Tartaar tonijn / gemarineerde shii-take / gochujang / geroosterd sesam / zeesla
***
Zalm / aardappelmousseline / venkel / vadouvan / haringkaviaar **
***
Eendenfilet / groentengratin / sinaasappel / pistache / gele biet
***
Peer / crèmeux caramel / vanille / feuilletine
Menu per tafelgezelschap (enkel te verkrijgen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag)
Menu 3 gangen € 59,00
Menu 4 gangen** € 68,00
Wijnarrangement 3 gangen € 22,00
Wijnarrangement 4 gangen € 28,00
Vanaf 8 personen verzoeken wij U vriendelijk te kiezen voor de suggestiemenu.